Geboorteplan

 

Coming soon: eind juni 2024

De instacursus ‘Mijn geboorteplan’ is er om jouw wensen, grenzen en behoeftes rondom de geboorte van de baby inzichtelijk en compleet te krijgen.

Het is een uitgebreide cursus waarin jij stap voor stap wordt begeleid tot een overzichtelijk geboorteplan. Of liever gezegd: geboortevoorkeuren. Want een geboorte laat zich inderdaad niet plannen, wel voorbereiden.

Je gaat, vanuit het comfort van je eigen huis, met gebruik van deze cursus zelfstandig, of samen met je partner, doula of ander vertrouwd persoon aan de slag om jouw positieve geboorte-ervaring voor te bereiden. Het tempo bepaal jij zelf. Je kan de cursus in een paar dagen doorlopen, of je doet het rustig aan en neemt een aantal weken of zelfs maanden de tijd. Je kan gedurende de toegang van vier maanden terugkomen om informatie na te lezen, filmpjes te kijken of je vragen te stellen.

De cursus bevat ruim 10 posts met prikkelende vragen, overzichtelijk opgedeeld in hoofdstukken om jou te begeleiden in het opstellen van jouw persoonlijke geboorteplan. De tool omvat nóg eens  10 posts met inspiratie en tips voor de opbouw, vormgeving en het gesprek met je zorgverleners.

Daarnaast vind je in de Instagram cursus filmpjes + audio-bestanden en kan je via DM vragen stellen of uitleg vragen.

Pre-order deze cursus voor de introductieprijs van 38 euro en krijg vier maanden toegang tot de handleiding in een digitale omgeving. De cursus gaat eind juni ’24 live.

De handleiding valt niet onder ‘zwangerschapscursus/geboortecursus’. Er wordt geen factuur gegeven bij de aanschaf van deze instacursus.

Mail naar info@douladenbosch.nl of stuur een DM naar mijn_geboorteplan_cursus

Je krijgt dan snel een persoonlijke reactie met een betaalverzoek, en een unieke link om toegang te krijgen. Veel plezier en succes ermee!

Volg op Instagram om op de hoogte te blijven.