Geboorteplan

Check het filmpje en ontdek binnen 1 minuut wat de ‘Handleiding Geboortevoorkeuren’ is, wat het jou oplevert en hoe jij toegang krijgt.

De handleiding ‘Mijn geboorteplan’ is er om jouw wensen, grenzen en behoeftes rondom de geboorte van de baby inzichtelijk en compleet te krijgen.

Het is een uitgebreid document waarin jij stap voor stap wordt begeleid tot een overzichtelijk geboorteplan. Of liever gezegd: geboortevoorkeuren. Want een geboorte laat zich inderdaad niet plannen, wel voorbereiden.

Je gaat, vanuit het comfort van je eigen huis, met gebruik van deze handleiding zelfstandig, of samen met je partner, doula of ander vertrouwd persoon aan de slag om jouw positieve geboorte-ervaring voor te bereiden.

De handleiding bevat ruim 10 pagina’s met prikkelende vragen, overzichtelijk opgedeeld in hoofdstukken om jou te begeleiden in het opstellen van jouw persoonlijke geboorteplan. De tool omvat nóg eens  10 pagina’s met inspiratie en tips voor de opbouw, vormgeving en het gesprek met je zorgverleners.

Bestel deze tool nu voor de introductieprijs van 18 euro en krijg twee maanden toegang tot de handleiding in een digitale omgeving.

De handleiding valt niet onder ‘zwangerschapscursus/geboortecursus’. Er wordt geen factuur gegeven bij de aanschaf van deze tool.

Mail naar info@douladenbosch.nl of gebruik het contactformulier om te bestellen. Je krijgt dan snel een persoonlijke reactie met een betaalverzoek, en een unieke link om toegang te krijgen. Veel plezier en succes ermee!