Coaching

Zwangerschapscoaching

Lijkt het jou fijn om zeer goed voorbereid, en onder professionele (niet medische) begeleiding jouw geboorteavontuur tegemoet te gaan? Maar wil je geen extra persoon, in de vorm van een geboortedoula, aanwezig bij de geboorte? Kies dan voor het zwangerschapscoachingspakket van Doula Den Bosch.
 
Dit omvat drie uitgebreide afspraken tijdens de zwangerschap, met jou als zwangere en eventueel met je partner of andere betrokkenen zoals je verloskundige. Tijdens de afspraken bespreken we onder andere uitgebreid het geboorteplan en verder vullen we het naar behoefte in. Denk hierbij aan: ontspanningsoefeningen, ademhalingstechnieken, gesprek over eerdere geboorte-ervaring of het voorbereiden op jouw specifieke geboorte zoals een inleiding of geplande keizersnede.
Los van deze afspraken hebben we gedurende de zwangerschap regelmatig contact.  Ik ondersteun je tijdens de zwangerschap met oefeningen en informatie op maat en ik leen je graag een van mijn boeken over zwangerschap, geboorte of kraamtijd.

 

Eerst vrijblijvend kennismaken

Lijkt het je prettig om mij in te huren als geboortedoula? Neem dan gerust contact op. We plannen eerst een vrijblijvende, kosteloze kennismaking. Het is belangrijk dat het klikt tussen ons. Ik ga immers aanwezig zijn bij een van de belangrijkste en mooiste dagen uit jouw/jullie leven: de geboorte van je kind! Pas na de kennismaking besluit je of wij samen verder gaan en dan geven we verder invulling aan mijn rol als jouw/jullie geboortedoula. Kijk hier voor de tarieven van de diensten van Doula Den Bosch.